Ahad, 17 Disember 2017

Clip Hair By Tyna Shinohara

Jika kamu berminat untuk membeli klip rambut handmade dr saya kamu boleh sahaja PM saya atau Komen No hp Kamu di ruangan komen.. atau Boleh cari saya di akaun laman sosial saya . (Ada di tepi PAGE saya)

Gambar dibawah adalah ada 4 JENIS klip rambut yang anda boleh lihat. ia dr 4 jenis bentuk dan aneka bahan yang berasingan :

1. RESIN
2. FELT
3. RIBBON SATIN
4. CROCHET

Harga Klip Rambut saya jual hanya berharga RM1 utk 1pc.
untuk borong boleh hubungi saya untuk keterangan lebih lanjut :)


JENIS RESIN


JENIS FELT/ FLOWER


SATIN / CROCHET RIBBON

OKAYY.. 
Sila MENJAMU mata ya.





Selasa, 25 November 2014

My Handmade Collection

Assalamualaikum setelah sekian lama x update my blogger. Hari ni Baru terUpdate.. mak aii bz Saja. Lagi pulak line HP Kat sink x okay Sgt. Now i'm using #Maxis. Jom cuci Mata dengan hasil handmade saya. Kamu boleh #Like d page saya Tyna'z Feltcollection. Atau fb saya Tina'z Craft. Thanks all :)

Khamis, 13 Mac 2014

Assalammualaikum WBT , ats limpah kurnia tak henti2 rezeki mu Ya Allah padaku.. bulan ni ada saja order brooch .. ALHAMDULILLAH :) Namun setiap hamba pasti ada masalah dan musibah yang berlaku..


Jumaat, 28 Februari 2014

MY BROOCH COLLECTION


Assalammualaikum dan salan sejahtera kepada u all , hari kita jumpa lagi setelah sekian lama saya tidak mengUpdate blog ini , walau bagaimana pon ada stock terbaru :) ALHAMDULILLAH :)
so sesiapa yg terlalu kat sini tolong la ronda2 sekejap page saya :) apa pon Thanks a lot utk semua <3










Ahad, 2 Februari 2014

MY COLLECTION PILLOW (I LOVE CRAFT)

Assalammualaikum , hasil daripada tangan aku sendiri  dapat juga aku hasilkan bantal , walaupon masi baru tp kurang keyakinan . hmmmm takut customer x suka :(

Di bawah saya akan upload antara bantal2 yang baru saya buat..







harga bantal mengikut saiz..

saiz 
1. 18cm x 18cm : RM20
2. 24cm x 24 cm : RM25
3.30cmx30cm : RM35

postage : RM10


apa pun saya harap lepas ni saya dapat buat yg lagi baik dari yang ini :)

Wasalam.

Ahad, 5 Januari 2014

MY CoLLectiOn Brooch ( i Love Craft )


 " Bismillahirrahmannirrahim :) "

Assalammualaikum sumer , kita jumpa lagi . baru terUpdate blog setelah sekian lamanya.. (Susah nak online guna HP bha) sekarang ni sangat bz nak menyiapkan tempahan brooch dan yang lain2.. supply2 barang craft sikit untuk kawan2 yang baru nak belajar ^^

Sekejap lagi saya akan upload collection saya iaitu BRROCH ~ walaupun x seberapa tapi okay la kan.. cukup2 makan.. JANJI KITA ENJOY :)


         bROocH FloWer FeLt (RM1)
                                                           
             Rose Felt : 1 colour (RM1)
                                    2 colour (RM1.50)

   Brooch Cotton (RM1)

                                 Brooch Felt (RM1 sahaja) Ignore harga dalam pic ye...


    Rose Felt (RM1.50)


        Dalam plastik (RM2)

        (Sama harga dengan yang kat atas)

Sama harga dengan yang kat atas)



Untuk pembelian yang banyak/borong saya akan bagi harga yang sangat2 murah dan berpatutAN
ANDA BOLEH CARI SAYA DI



www.facebook.com/Tynacollection
facebook.com/TynaShinohara


setiap pembelian secara borong. kami akan menawarkan
KHAS UNTUK TAHUN 2014
 
  
OKAY.. sampai sini jak saya update mengenai COLLECTION SAYA.. akan datang saya akan update brooch terbaru saya yang belom saya jual2 lagi ^^ BYE love u all...

I Love Craft

Sabtu, 14 September 2013

MY COLLECTION _ BROOCH FOR EVERYTHING

ASSALAMMUALAIKUM..

seperti yang saya janjikan last week saya akan post kan gambar2 collection saya ya :)
Sorry lambat post ya .. ada sedikit masalah teknikal .. Saya menjual secara borong dan runcit. jika anda ingin borong hendaklah 100 pcs keatas..

Sekiranya anda ingin order untuk malis perkahwinan dan kenduri seperti majlis pertunangan..kahwin atau apa2 saja event.. boleh rujuk kepada saya.. Dan anda juga boleh menggunakan kain sendiri JIKA MAHU.. manalah taw mengikut TEMA sesebuah Majlis.. 

Anda boleh berhubungan dengan saya melalui EMAIL ( tynatinz@gmail.com ) atau wechat saya ID : tynajojo_wechat

dibawah ini adalah contoh pin tudung yang anda boleh lihat.. jika berminat sila contact saya ya :)



 RM1.00 



seperti yang saya katakan tadi inilah hasil kraft tangan saya.. AVAILABLE to SABAH DAN SEMENANJUNG


thank yaa sebab ambil masa beberapa minit tu baca moment saya . LOVE U ALL..


by me : Tyna'z

Khamis, 19 Januari 2012

~ Kami dan kehidupan waktu sekolah :) ~

bestya tyme nie :)
hurmm bila lagi kita buat macam nie fren ??
kita plan la bhaaa ..
aku sayang kamurang ... !!
aku selalu ingat kamu bha .. tapi mna kamu skg???
i always remember u all even now we are so far :(

Ahad, 15 Januari 2012

- saya dan kehidupan saya bersama KAWAN-KAWAN -

Inilah kenangan saya bersama kawan-kawan saya pada tahun 2010 . di sini lah kami hidup seperti sebuah keluarga . saya sangat sayangkan kawan-kawan saya . love them so much . they are the best present that i have from God . i love them so much . i always keep them until last my breath :)