Sabtu, 14 September 2013

MY COLLECTION _ BROOCH FOR EVERYTHING

ASSALAMMUALAIKUM..

seperti yang saya janjikan last week saya akan post kan gambar2 collection saya ya :)
Sorry lambat post ya .. ada sedikit masalah teknikal .. Saya menjual secara borong dan runcit. jika anda ingin borong hendaklah 100 pcs keatas..

Sekiranya anda ingin order untuk malis perkahwinan dan kenduri seperti majlis pertunangan..kahwin atau apa2 saja event.. boleh rujuk kepada saya.. Dan anda juga boleh menggunakan kain sendiri JIKA MAHU.. manalah taw mengikut TEMA sesebuah Majlis.. 

Anda boleh berhubungan dengan saya melalui EMAIL ( tynatinz@gmail.com ) atau wechat saya ID : tynajojo_wechat

dibawah ini adalah contoh pin tudung yang anda boleh lihat.. jika berminat sila contact saya ya :)



 RM1.00 



seperti yang saya katakan tadi inilah hasil kraft tangan saya.. AVAILABLE to SABAH DAN SEMENANJUNG


thank yaa sebab ambil masa beberapa minit tu baca moment saya . LOVE U ALL..


by me : Tyna'z

Selasa, 3 September 2013

Setelah Hari Ini

Assalammualaikum.. Hai semua..lama dah x buka blog.. I really miss it.. hari ni terasa nak buka sebab nak repost apa yg patut.. hallo every1.. how are u today.. semakin lama semakin tidak terasa waktu itu berlalu.. Kesibukan melayan wechat jak kot .. hihi selepas ni saya akan sedaya upaya utk buka.. apa pun.. disini saya nak update mengenai "Hobi Baru Saya".. lama2 hobi saya ni boleh dijadikan bisness.. kepad sesiapa yang berminat boleh contact saya :")

Saya akan uplod brooch2 tersebut akan datang yaa :)